Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Cana Sport Cu Pai Si Manere 250 ml (+6luni) - tr2011015

Cod produs: 15918
Unitate de masura: Bucati
Categorie produse: Puericultura,
Producator: Baby True
Canuta Sport
Pret final:
18.33 lei

Cană cu Pai 6+ 300 ml
Folosire şi întreţinere:
Prevăzută cu mânere care o fac uşor de ţinut. Spălaţi fiecare parte componentă separat înainte de fiecare utilizare, în apă caldă cu detergent. Clătiţi apoi bine. Spălaţi întotdeauna după fiecare utilizare. Cana poate fi spalată în mașina de spălat vase. Evitaţi spălarea cu substanţe sau produse de curăţat abrazive. Nu folosiţi instrumente ascuţite în procesul de curăţare.
Nu lăsaţi copilul să alerge cu cana în mână! Există pericolul de accidentare! Folosiţi produsul numai sub atenta supraveghere a unei persoane adulte. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copilului!
Verificaţi starea tuturor componentelor produsului de fiecare dată înainte şi după folosire şi îndepărtaţi părţile deteriorate, perforate sau defecte.
Nu folosiţi băuturi carbogazoase sau sucuri care conţin pulpă de fructe! Citiţi cu atenţie aceste instrucţiuni şi păstraţi ambalajul pentru folosiri ulterioare!
Produs fabricat din materiale non toxice, fără Bisphenol - BPA Free

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus