Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Cutie Pentru Sterilizare + suzeta Ort.(+0luni) - tr2011032

Cod produs: 16511
Unitate de masura: Bucati
Categorie produse: Puericultura,
Producator: Baby True
Cutie Protectie+suzeta
Pret final:
9.02 lei

Suzeta cu cutie pentru sterilizare 0+
Pentru a-l folosi umpleţi baza cu apă până la jumatate şi puneţi suzeta cu tetina în jos. Închideţi capacul şi puneţi la cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde. Scoateţi cu grijă recipientul şi scurgeţi apa.
Atenţie: Aburul vă poate arde. Recipientul, apa şi suzeta pot fi fierbinţi. Verificaţi temperatura suzetei înainte de a o oferi copilului.
ATENŢIE: Nu prindeţi suzeta în jurul gâtului copilului există pericolul de strangulare. Inspectaţi frecvent suzeta în special după ce copilului îi cresc dinţii. Înlocuiţi suzeta la orice semn de slăbiciune apărut. Nu puneţi suzeta separat în cuptorul cu microunde. Sterilizarea trebuie făcută doar de adulti. Folosiţi sterilizatorul doar pentru suzete cu tetine de silicon. Sterilizatorul nu se pretează la latex (cauciuc natural). Compatibil cu cuptoare cu puterea cuprinsă între 800 şi 1300 watti.
Caracteristici: Special create pentru liniştirea copilului. Cu tetină igienica de silicon.
Instrucţiuni de folosire: Verificaţi imediat înainte şi după folosire. Spălaţi bine în apă caldă şi detergent sau sterilizaţi-le în soluţie pentru sterilizare conform cu indicaţiile producătorului de soluţie sau o puteţi pune în raftul de sus al maşinii de spălat. Nu desfaceţi suzetele. Puneţi-le în cutii acoperite ferite de umezeală. Nu folosiţi la curăţare solvenţi sau chimicale puternice şi nici nu puneţi în contact cu astfel de chimicale suzetele.
ATENŢIE! Înainte de fiecare folosire trageţi de tetină în toate direcţiile. Dacă suzeta prezintă orice fel de slăbiciune aruncaţi-o. Nu ataşaţi fâşii de haine sau şnururi (exceptând cele special pentru suzetă) de suzetă deoarece acestea ar putea strangula copilul. Nu puneţi tetina în contact cu substanţe dulci sau medicamente ar putea cauza carii dentare. Nu expuneţi suzeta în lumina directă a soarelui şi nici nu o lăsaţi în soluţia sterilizatoare mai mult decât este necesar deoarece aceşti factori duc la slăbirea tetinei. Înainte de prima folosire puneţi suzeta în apă clocotită pentru 5 minute lăsaţi-o să se răcească şi stoarceţi-o bine pentru a îndepărta orice apă rămasă în interior. Aceasta se face din raţiuni de igienă. Curăţaţi suzeta înainte de fiecare folosire. Înlocuiţi suzeta după maxim două luni pentru motive de igienă. Dacă suzeta rămâne blocată în gura copilului nu intraţi în panică pentru că aceasta este concepută să nu poată fi înghiţită. Îndepărtaţi cu cu grijă suzeta din gura copilului.
Citiţi cu atenţie instrucţiunile şi păstraţi ambalajul pentru lămuriri ulterioare.
Standard conform EN 1400. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus