Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Doppelherz Omega 3 Extra 1000 mg 60 cps

Cod produs: 14595
Unitate de masura: Cutie
Categorie produse: Omega,
Producator: Doppelherz
Echilibreaza Nivelul Colesterolului
Pret final:
43.64 lei

Doppelherz®aktiv
Omega-3 extra 1000 mg
 

Capsule cu ulei de somon si Vitamina E

Cu acizii grasi polinesaturati Omega-3  DHA si EPA care sustin functia normala a inimii


Supliment alimentar

 

Cu acizii grasi polinesaturati Omega-3 DHA si EPA care sustin functia normala a inimii

 

1000 mg ulei de somon+12 mg Vitamina E per capsula

Pentru suplimentarea nutritiei

Capacitatea de munca si starea de bine pot fi influentate in mare parte de comportamentul nostru. Astfel, miscarea suficienta si alimentatia corecta sunt componente importante pentru un mod de viata sanatos.

De cele mai multe ori, ne solicitam organismul prin: alimentatie gresita, fumat, alcool si lipsa de miscare. Stresul de la locul de munca si din viata de zi cu zi, precum si supraponderalitatea nu sunt de dorit pentru sanatatea noastra.
O dieta neechilibrata contine adesea prea multi acizi grasi saturati, grasimi animale sau colesterol. Acizii grasi polinesaturati Omega-3 sunt, de multe ori, adusi in organism in  cantitati prea mici.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3, docosahexaenoic (DHA) si eicosapentaenoic (EPA) nu pot fi produsi de organism in lipsa precursorilor corespunzatori.

Asupra efectului acizilor grasi Omega-3 a fost atrasa atentia printr-un fenomen din
Groenlanda. Desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterala si prea grasa, ei raman adesea activi si sanatosi pana la varste inaintate. O mare parte a nutritiei lor consta in pesti care cresc in apa rece si care sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega-3.

O capsula contine:
1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnica recomandata)

O capsula corespunde la 10,4 kcal / 42,7 kJ.

Mod de administrare:
Se administreaza 2 capsule nemestecate zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid.

Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3; acestia trebuie adusi din alimentatie. Reprezentanti importanti ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA). Insa numai putine alimente contin aceste substante importante. Surse bune sunt pestii grasi care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul.
Acizii grasi polinesaturati Omega-3 EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii.

Se recomanda astfel cel putin doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega-3 pe saptamana. Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele. De cele mai multe ori , pregatirea meselor de peste este laborioasa.

Capsulele Doppelherz®aktiv Omega-3 extra 1000 mg contin ulei de somon, cu un continut de 30% in acizi grasi Omega-3.

O capsula de Doppelherz®aktiv Omega-3 extra 1000 mg furnizeaza 180 mg EPA si 120 mg DHA. Acesti acizi grasi Omega-3 contribuie la functia normala a inimii.

In plus, fiecare capsula contine 12 mg de Vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Capsulele Doppelherz®aktiv Omega-3 extra 1000 mg nu au gust sau miros.

Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25oC, in ambalajul original.

Ambalaj: 60 sau 120 capsule

 

Mod de administrare:
Se administreaza 2 capsule nemestecate zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus