Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Pompa San Manuala Cu Biberon - tr2011031

Cod produs: 15913
Unitate de masura: Cutie
Categorie produse: Pentru mamici,
Producator: Baby True
Pompa Cupa Silicon + Biberon 150 Ml
Pret final:
79.04 lei

Pompă pentru Sân Manuală
Caracteristici:
uşor de folosit şi de asamblat; este portabilă şi silenţioasă; pâlnia pompei este confortabilă, stimulează extragerea uşoară a laptelui; pompa se poate acţiona cu o singură mână; va permite să hrăniţi copilul oricând şi oriunde; uşor de curăţat. Conţine: mâner pompă; cupă pentru sân; corp pompă; supapă silicon; capac biberon; biberon.
Instrucţiuni pentru o hrănire corectă: Spălaţi-vă întotdeauna mâinile înainte de hrănirea copilului sau a preparării hranei. Spălaţi biberonul imediat după folosire. Păstraţi tetina în recipiente acoperite şi ferită de umezeală. Preparaţi hrana conform instrucţiunilor producătorului. Folosiţi apă proaspătă fiartă şi răcită. Cariile dentare la copii pot apărea şi când folosiţi lichide neindulcite. Aceasta se poate întâmpla în cazul în care biberonul este folosit pe perioade îndelungate în timpul zilei dar mai ales în timpul nopţii când secreţia de salivă este redusă. Biberonul dispune de tetină de uz medical, capac anti-curgere şi o valvă pe tetină care reglează debitul de curgere al laptelui în funcţie de ritmul de supt al bebelusului. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectaţi zilnic tetina, testând rezistenţa prin întindere, în special după apariţia dinţilor la copii. Aruncaţi produsul în caz de slăbiciune, deteriorare sau perforare. Înainte de sterilizare spălaţi biberonul, tetina şi celelalte componente în apă caldă şi detergent apoi clătiţi în apă curată . Se recomandă sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi sau un sterilizator pentru microunde sau în soluţie sterilizatoare. Nu sterilizaţi biberonul direct în cuptorul cu microunde ci numai în sterilizatorul pentru microunde. Înainte de prima utilizare introduceţi biberonul şi restul componentelor în apă clocotită pentru 5 minute. Nu se recomandă sterilizarea repetată în apă, poate afecta transparenţa biberonului. Nu expuneţi tetina direct la soare sau la o sursă de caldură . Nu lăsaţi tetina mai mult decât e recomandat în soluţia sterilizatoare, pentru a nu o deprecia. Nu puneţi tetina în contact direct cu substanţe dulci ( sirop , miere , gem ) pentru a proteja dinţii copilului de carii şi tetina de eventuale stricăciuni. Nu folosiţi tetina ca suzetă sau jucărie de dentiţie. Standard conform EN 14350
Produs fabricat din materiale non toxice, fără Bisphenol - BPA Free

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus