Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Suzeta Ortodontica silicon 2 buc (3-6luni) - tr2011008

Cod produs: 15915
Unitate de masura: Bucati
Categorie produse: Puericultura,
Producator: Baby True
Set Suzete Silicon
Pret final:
8.90 lei

Creată pentru confortul copilului .
Instrucţiuni de folosire: Verificaţi suzeta imediat după fiecare folosire. Spalţi-o cu apă caldă şi detergent sau dezinfectaţi-o cu soluţie sterilizatoare or în maşina de spălat vase pe raftul de sus . Nu încercaţi să o desfaceţi! Păstraţi-o în locuri ferite de umezeală şi acoperite. Nu o spălaţi cu detergenţi sau solvenţi chimici puternici.
Verificaţi tetina înainte de fiecare folosire în special după ce copilul are dinţi. Trageţi de tetină în toate direcţiile şi la cel mai mic semn de slăbiciune aruncaţi-o. Nu ataşaţi de suzetă panglici sau şnururi (decât cele special) deoarece ar putea sufoca bebelusul. Nu puneţi suzeta în contact cu dulciuri sau medicamente aceasta poate duce la carii dentare. Nu lăsaţi suzeta în lumina directă a soarelui sau în apropierea surselor de căldură şi nu lăsaţi suzeta în soluţie sterilizatoare mai mult decât este recomandat deoarece asta ar putea duce la slăbirea suzetei. Înainte de prima folosire fierbeţi suzeta în apă clocotită timp de 5 minute apoi stoarceţi-o bine pentru îndepărtarea în întregime a apei. Aceasta trebuie facută din motive de igienă. Curăţaţi suzeta după fiecare folosire. Înlocuiţi suzeta lunar sau la maxim două luni din motive de igienă şi siguranţă. Dacă suzeta este mestecată de copil nu vă panicaţi sunt special concepute să nu poată fi înghiţită şi să se poată corecta rapid o astfel de situaţie Îndepărtaţi suzeta cu grijă şi atenţie .
Produs fabricat din materiale non toxice, fără Bisphenol - BPA Free

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus