Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Tetina Ortodontica silicon (+6luni) 2 buc - tr20110232

Cod produs: 16509
Unitate de masura: Bucati
Categorie produse: Puericultura,
Producator: Baby True
Tetina Ortodontica Silicon
Pret final:
5.91 lei

Tetina de silicon ortodontica 0+, 3+, 6+
Caracteristici: Făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranţă.
Instrucţiuni pentru o hrănire sigură: Instrucţiuni pentru siguranţa hrănirii copilului: Când hrănirea la sân nu e posibilă tetina poate fi folosită în scopul hrănirii copilului cu lapte praf. Spălaţi-vă mâinile înainte de hrănirea copilului sau de prepararea hranei acestuia. Înainte de prima folosire spălaţi bine tetina şi sterilizaţi-o. Spălaţi tetina imediat după folosirea acesteia. Păstraţi tetina în recipiente ferite de umezeală şi acoperite. Nu lăsaţi tetina în lumina directă a soarelui şi nu o lăsaţi mai mult decât e necesar în soluţia sterilizatoare.
Curăţirea şi sterilizarea: Înainte de sterilizare spălaţi tetina în apă caldă şi detergent. Stoarceţi bine tetina pentru îndepărtarea oricăror urme de alimente. Înainte de prima folosire fierbeţi tetina timp de 5 minute în apă clocotită. Nu curătaţi tetina cu chimicale puternice şi nici nu puneţi tetina în contact cu astfel de chimicale. Înainte de fiecare folosire trageţi de tetină în toate direcţiile. În eventualitatea apariţiei oricărei slăbiciuni sau tăieri aruncaţi tetina. Nu folosiţi tetina ca jucărie / suzetă sau jucărie de dentiţie. Nu puneţi tetina în contact cu substanţe dulci (siropuri, miere, gem, etc.) aceasta poate duce la carii dentare şi poate distruge tetina. Citiţi cu atenţie instrucţiunile şi păstrati ambalajul pentru lămuriri ulterioare. Standard conform EN 14350. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus