Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Tetina Silicon gat Larg 2 buc (+0luni) Tr2011007

Cod produs: 15902
Unitate de masura: Bucati
Categorie produse: Puericultura,
Producator: Baby True
Tetina Sil Pentru Biberon Gat Larg
Pret final:
7.61 lei

Instrucţiuni pentru siguranţa hrănirii copilului!
Când hrănirea la sân nu e posibilă tetina poate fi folosită în scopul hrănirii copilului cu lapte praf.
Spălaţi-vă mâinile înainte de hrănirea copilului sau de prepararea hranei acestuia. Spălaţi tetina imediat după folosirea acesteia. Păstraţi tetina în recipiente ferite de umezeală şi acoperite. Nu lăsaţi tetina în lumina directă a soarelui şi nu o lăsaţi mai mult decât e necesar în soluţia sterilizatoare.
Curăţirea şi sterilizarea: Înainte de sterilizare spălaţi tetina în apă caldă şi detergent. Înainte de prima folosire fierbeţi tetina timp de 5 minute. Nu curăţaţi tetina cu chimicale puternice şi nici nu puneţi tetina în contact cu astfel de chimicale. Înainte de fiecare folosire trageţi de tetină în toate direcţiile. În eventualitatea apariţiei oricărei slăbiciuni sau tăieri aruncaţi tetina. Nu folosiţi tetina ca jucărie / suzetă sau jucarie de dentiţie. Nu puneţi tetina în contact cu substanţe dulci (siropuri, miere, gem, etc.) aceasta poate duce la carii dentare şi poate distruge tetina. Citiţi cu atenţie instrucţiunile şi păstraţi ambalajul pentru lămuriri ulterioare. EN 14350.
Produs fabricat din materiale non toxice, fără Bisphenol - BPA Free

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus