Google+
Magazinul nu este lansat - NU SE PREIAU COMENZI
Magazinul nu este lansat - NU SE MAI PREIAU COMENZI

Ulei Levantica Essential 10 ml

Cod produs: 9821
Unitate de masura: Bucati
Categorie produse: Imunitate, Antitusiv,
Producator: Hofigal
Calmant, Antiseptic, Stomahic
Pret final:
10.88 lei

Compoziție: ulei volatil extras din florile plantei Lavandula angustifolia – levănţică.

Despre produs:
Acţiune: sedativă, efecte benefice asupra psihicului şi mentalului, induce o stare de echilibru emoţional şi de linişte interioară, calmează şi linişteşte profund planul emoţional; calmant puternic în doze reduse (în doze mari este excitant şi în doze mai mari euforizant); este un bun analgezic, antimigrenos, antiseptic intestinal şi respirator, antispastic, bactericid, carminativ, diuretic, febrifug, fluidifiant bun al secreţiilor bronşice, hipotensor, vermifug.
Recomandări: asigură completarea dietei cu nutrienţi şi principii bioactive necesare în: eliminarea stărilor depresive, diminuarea tensiunii arteriale; efecte benefice în tulburări neurovegetative ale inimii,  tulburări de ritm cardiac; migrene; adjuvant în stări de iritabilitate, spasme, insomnie, melancolie, neurastenie, ameţeli, isterie, stări de anxietate; dezinfectant al căilor respiratorii (superioare, inferioare) în infecţii microbiene sau virale; calmant în tuse convulsivă şi spastică; adjuvant în parazitoze intestinale.

Mod de administrare: Adulţi: 2 - 3 picături de 3 ori pe zi, diluate într-o ceaşcă de apă sau într-o linguriţă de miere de albine, înainte cu minimum 15 minute de mesele principale pe stomacul gol sau la recomandarea medicului;
- pentru diminuarea tensiunii arteriale: o picătură administrată direct pe limbă, de 2 - 3 ori pe zi;
- în tulburări neurovegetative ale inimii:  2 picături de 3 - 4 ori pe zi, într-o linguriţă de miere de albine; în cure de 7 zile, cu 3 zile pauză;
- în migrene: 3 picături într-o linguriţă de miere de albine, de 3 ori pe zi;
- în insomnii: 2 picături într-o cană cu lapte cald în fiecare seară cu două ore înainte de culcare, se amestecă bine şi se bea treptat;
- adjuvant în stări de iritabilitate, spasme, melancolie, neurastenie, ameţeli, isterie:  2 picături de 3 ori pe zi, într-o linguriţă de ulei vegetal , în cure de 2-3 săptămâni, cu administrare zilnic la aceeaşi oră;
- dezinfectant al căilor respiratorii (superioare, inferioare), tuse convulsivă şi spastică:  2 picături de 4 ori pe zi, într-o linguriţă de miere de albine.
- în parazitoze intestinale:  3 - 4 picături, dimineaţa şi seara, într-o linguriţă cu ulei de măsline;
Copii peste 7 ani: 1-2 picături de 2 ori pe zi, diluate în 50 ml apă sau într-o linguriţă de miere de albine, înainte cu minimum 15 minute de mesele principale sau la recomandarea medicului.              
- Administrarea orală şi respectarea dozelor prescrise se face cu multă atenţie datorită acţiunii intense a uleiurilor volatile; la diabetici uleiul volatil de lavandă se diluează într-o linguriţă de ulei de măsline sau floarea soarelui.

NOTA:
Toate preturile afisate sunt in LEI (RON) si contin TVA. Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Inainte de achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
comments powered by Disqus